Murer Tønder området

Vi er noget helt for os selv

Der er mange murere i Tønder og omegn. Det ved vi godt. Men der er ingen som os. Hos Knud Weiland ApS i Tønder, har vi over 40 års erfaring som murer i Sønderjylland. Det er der ikke mange andre, der kan prale af. Vores dygtige håndværkerteam består af 8-12 murersvende, med hver deres ekspertiseområde. Flere af de ansatte har været hos os i over 25 år, og det er en klar fordel for både os og kunderne.

Murerfaget er alsidigt. Det er vi både bevidste om og taknemmelige for, hos murerfirmaet Knud Weiland ApS i Tønder.  Det betyder nemlig, at vores dage sjældent er ens

Som murer kan hverdagen byde på virkelig mange forskellige typer mureropgaver. Hos Knud Weiland ApS, har vi valgt at bruge det til at styrke vores felt af dygtige murere og udvikle kompetencer, så de hver især har et specialområde, hvor de har særlig ekspertise. Det betyder selvfølgelig ikke, at den enkelte murer ikke kan løse alle de forskellige mureropgaver vi arbejder med, men det betyder for dig, som kunde, at den murer der løser din opgave har indgående kendskab og kompetencer, der giver det bedst tænkelige, færdige resultat.

Alt det vi kan i Tønder

Nogen gange kan vi næsten selv blive helt forpustede, når vi remser op hvad vores murerfirma i Tønder, Knud Weiland ApS, har at byde på. Det er nemlig ikke så lidt.

Vores kompetencer spænder vidt, og hvis vi bare skal nævne nogen af de opgaver vores dygtige murere kan hjælpe med at løse, så bliver listen lang. Vi kan nemlig både foretage restaurering af bevaringsværdige bygninger, kalke kirke, bygge nyt, bygge til, lægge fliser og klinker, udføre støbearbejde, reparere murværk, fuge skorstene, udføre tagarbejde, spartlearbejde og epoxymaling. Og så har vi måske endda glemt noget.

Med den brede vifte af kompetencer indenfor murerarbejde, er det godt vi har så mange dygtige murere ansat i murerfirmaet i Tønder.

Murerarbejde, spartling og maling af gulve, nybyggeri eller kalkning.

Knud Weiland ApS klarer det hele, og mere til.  Uanset hvilken opgave du mangler en murer til, så starter vi altid med en god snak om hvad der kan lade sig gøre rent byggeteknisk. Måske har du allerede selv tænkt over, hvordan du gerne vil have arbejdet udført, og det lytter vi naturligvis til. Men vores faglige stolthed giver os desværre ikke mulighed for at gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi leverer, derfor kommer den byggetekniske vurdering først.

Vores gode arbejde som din murer, handler et langt stykke hen ad vejen om tillid. Vi vægter det gode samarbejde og troværdigheden højt. Derfor kan du også altid forvente en åben dialog omkring opgaven, ligesom vi altid leverer det aftalte stykke arbejde, til den aftalte tid. Hvorfor skulle vi egentligt lave en aftale, hvis vi ikke har tænkt os at overholde den alligevel? Det synes vi ikke giver mening. Kommer der uforudsete udfordringer undervejs, der kan forsinke murerarbejdet, så tager vi dialogen med det samme.

Hvordan finder jeg en murer i Tønder?

Det er nemt nok. Du ringer bare til Knud Weiland ApS på 74 73 45 59 og fortæller os lidt om opgaven, så kigger vi forbi. Vi sørger naturligvis for at sende en murer, der har kompetencer og know-how til at styre din mureropgave sikkert i mål. Når opgaven er vurderet, vil du i løbet af et par dage, modtage et skriftligt tilbud, der beskriver hvad opgaven omfatter, og hvad det vil koste. Vælger du at takke ja til tilbuddet, så sætter vi opgaven i gang hurtigst muligt. Og husk; Din murer, Knud Weiland ApS, kører ikke kun i Tønder, men i hele Sønderjylland.

FÅ ET TILBUD

på dit projekt – ganske uforpligtende