KOMPETENCER

- Knud Weiland ApS klarer det hele

Murerarbejde, spartling, maling af gulve, kalkarbejde – Knud Weiland ApS klarer det hele.

I tæt dialog med vores kunder finder vi den bedste løsning og tager altid hensyn til, hvad der byggeteknisk er muligt, kundens ønsker og forventninger, både før, under og efter restaureringen og altid med respekt for bygningens oprindelse og opførelse. Når vi påbegynder en restaurering af en historisk og bevaringsværdig bygning, tager vi altid udgangspunkt i de traditionelle metoder og håndværk, der er anvendt
under den oprindelige opførelse.

Vi (gen-) bruger så vidt muligt gamle materialer, så det blender ind – og restaureringen fremstår naturligt sammen med resten af bygningen.

Ombygning af historiske rammer

Med respekt og viden om bevaringsværdige og historiske bygninger arbejder vi tæt sammen med vores kunder og imødekommer så vidt muligt ønsker og forventninger. Rigtig meget er muligt – det kræver blot den rigtige ekspertise og
viden.

Vi ved af erfaring, at i arbejdet med restaurering er der visse krav og regler fra Nationalmuseet og Kulturarvsstyrelsen vi skal tage hensyn til. Derfor er det meget vigtigt for os, at bruge ordentlige materialer, og at være tro mod traditionelle håndværksmetoder.

Vi sørger gerne for kontakten til offentlige instanser og står til enhver tid til rådighed, for at vores kunder får den bedste rådgivning og sparring inden restaurerings-/ombygningsprojektet begynder.

Hvad kan vi?

Hos Knud Weiland Aps restaurerer og udfører alt indenfor murerfaget, og vi arbejder både ude og inde. Vores kompetencer er brede indenfor murerarbejder og dækker følgende:

– Restaurering

– Nybyggeri

– Tilbygning

– Ombygning

– Reparationsarbejde

– Tagarbejde

– Murerarbejde

– Flisearbejde

– Klinkearbejde

– Betonarbejde

– Kalkarbejde

– Gravearbejde

– Støbearbejde

– Spartling og maling af gulve

– Epoxyarbejde

Er du Knud Weiland ApS’ næste kunde?

Vi har privatkunder, kunder i erhvervsvirksomheder, boligforeninger og institutioner samt kunder i den kommunale sektor.

Her kan du se billeder af arbejde, vi tidligere har udført – kast et blik på dem og bliv inspireret til dit næste projekt:

FÅ ET TILBUD

på dit projekt – ganske uforpligtende