Murer Aabenraa området

Alt i murerarbejde, lokalt, regionalt og landsdækkende – også Aabenraa

Det er den korte version om hvad murerfirmaet, Knud Weiland ApS, kan, nemlig det hele – over det hele.

Hvis vi skal være lidt mere præcise, så er vi et murerfirma der kører i både Aabenraa, Tønder, Ribe, Haderslev og resten af Sønderjylland. For os, er geografien ikke det vigtigste, det er opgaven. Derfor kan du også møde en af vores biler på Fyn eller Sjælland.

Som murer, er Knud Weiland ApS, er efterhånden en ældre herre. Med over 40 års erfaring i rygsækken, varetager vi alle former for mureropgaver i Aabenraa og omegn, f.eks. flisearbejde, renovering af bevaringsværdige bygninger, støbearbejde, fugning, reparation af murværk og sokkelskader, epoxymaling, spartling af gulve, betonarbejde, nybyg, ombyg, tilbyg og tagarbejde.

Vi er på en mission, og den er vigtig. Vi vil nemlig opfylde dine boligdrømme.

Måske har du købt en byggegrund i Aabenraa, og mangler en murer til at hjælpe dig med at bygge drømmehuset? Eller har familien fået vokseværk, så huset er blevet for småt, så en tilbygning eller ombygning ville gøre underværker? Det kan også være, at du har brug for nye fliser i badeværelset, så det kommer til at nyt, lækkert og indbydende ud? Måske drømmer du bare om, at der ikke kommer vand ind gennem de utætte fuger i skorstenene – Hvem ved?

Uanset hvilke boligdrømme du går og putter med, så er murer, Knud Weiland Aps, det helt rette sted at henvende sig.

Tillid og samarbejde

Når du booker din murer hos Knud Weiland ApS, skal du ikke regne med at vi tager murerskeen i egen hånd og laver din opgave uden at involvere dig i processen. Vi sætter nemlig en ære i at opbygge et tæt og tillidsfuldt samarbejde med dig, som kunde. Vi synes det giver den bedste proces og et godt resultat.

Meget kan klares over telefonen, men vi sender altså altid en murer ud for at vurdere opgaven, uanset om du bor i Tønder, Aabenraa eller et helt tredje sted i Sønderjylland. Så har du også mulighed for at stille spørgsmål, ligesom vi kan lytte til de behov og ønsker du måtte have til udførelsen af opgaven.

Vi overholder vores aftaler.

De aftaler du laver med murer Knud Weiland ApS, bliver overholdt. Vi ved det godt, der er brodne kar i håndværkerbranchen, der har været med til at underbygge myten om at man ikke kan stole på en håndværker. Glem alt om det. Med en murer fra Knud Weiland ApS, bliver den myte gjort til skamme. Det lover vi. Og det holder vi.

Faglighed og godt håndværk

Hos din murer, Knud Weiland ApS, går de to ting altid hånd i hånd. Vi har altid 8-12 murere ansat til at løse din mureropgave. Alle vores dygtige murere, er nøje udvalgt på baggrund af deres høje faglighed og professionalisme.

Som murer hos Knud Weiland ApS, stilles der høje krav til udvikling indenfor faget. Hver murer har deres eget ekspertiseområde, hvor de går i dybden med det de brænder mest for. Derfor har vi passionerede murere med høj faglig stolthed. –  Og så gør det da heller ikke noget at de altid møder friske og veloplagte på arbejde, og rydder pænt op efter sig, når dagen er omme.

Murer Knud Weiland ApS er et godt valg til din næste mureropgave. Uanset om du kontakter os som privatperson, med en kommunal opgave eller som erhvervskunde, tager vi os altid god tid til at sætte os ind i opgaven, inden vi spidser blyanten og laver et godt tilbud til dig.

Kontakt din murer, Knud Weiland ApS. På telefon 72 36 46 88 – og lad vores veluddannede murere tage sig af din næste mureropgave.

FÅ ET TILBUD

på dit projekt – ganske uforpligtende