Murer i Ribe

Din murer i Ribe – Knud Weiland ApS

Hvis du er på jagt efter en murer i Ribe, så er Knud Weiland ApS det oplagte valg

Med hele Danmark, og især Sønderjylland som arbejdsplads, udfører vi altid håndværk af den bedste kvalitet.

Knud Weiland ApS har et skarpt håndværkerteam på 8 -12 dygtige medarbejdere. De er sammensat på kryds og tværs af kompetencer, og vi stiller høje krav til deres faglighed, ligesom vi løbende giver dem mulighed for faglig udvikling indenfor det felt, der interesserer dem mest. På den måde, kan vi garantere at den håndværker, der udfører din mureopgave, er ekspert på området.

Som murer i Ribe og omegn, har vi murerskeen solidt plantet i lokalsamfundet. Den smukke gamle by, Ribe, er med alle sine ældre og bevaringsværdige bygninger, den rene slikbutik for fagfolk som os. Vi er vilde med at renovere ældre bygningsværker, så de kommer til igen, at fremstå knivskarpt og smukt de næste mange år. Alt det gør vi, med den dybeste respekt for de oprindelige metoder og materialer der er anvendt. Faktisk, genanvender vi, så vidt det er muligt, altid de gamle materialer ligesom vi har kompetencer og forudsætningerne der skal til, for at kunne renovere ud fra de metoder, der blev brugt for snart mange år siden.

Vi kan meget mere end det

Selvom vores murer-hjerter banker for bevaringsværdige, historiske bygninger, så varetager vi også mere almindelige mureropgaver.

Vores faglighed spænder vidt, og skal du f.eks. bruge en murer til at bygge et nyt hus i Ribe, så klarer vi også det. Vi har bred erfaring med både nybyg, ombyg og tilbyg.

Hos Knud Weiland ApS arbejder vi ud fra 3 grundlæggende værdier:

Du er i centrum – Vi leverer godt håndværk af høj kvalitet – Vi er troværdige

For dig, betyder det, at din murer i Ribe, guider dig igennem hele processen. Hvad enten du skal bygge nyt hus, lave en tilbygning eller huset trænger til en grundig gennemrenovering, så er vi med dig fra start til slut, så vi ved at du kommer trygt gennem hele processen. I startfasen lytter vi til de krav og behov du har, når det gælder dit nye hjem, vi samler trådende og kommer med løsningsforslag, der giver størst mulig værdi, når dit hjem skal tages i brug.

Vi sørger for, at du ved hvad der foregår hele vejen igennem, så du ikke føler at byggeriet kører hen over hovedet på dig. Det kunne aldrig falde os ind, at gå på kompromis med kvalitet og faglig stolthed. Hverken når det gælder materialer eller metoder. Det er din garanti for at det håndværk vi leverer, er af allerhøjeste kvalitet. Altid.  Når vi siger vi er troværdige, så mener vi det. Og det står vi gerne på mål for. Vi leverer det aftalte, og vi gør det til tiden. Skulle der opstå udfordringer undervejs, der kan forsinke arbejdet, så sørger vi for at holde dig opdateret, så du ved, hvad du kan regne med. Vi synes nemlig det er rarest, når vi taler åbent og ærligt om tingene.

Murerfirma i Ribe med et godt ry

Med over 40 års erfaring som murer i Ribe og omegn, har vi kompetencer til at håndtere alle former for murerarbejde. Vi har altid vores gode ry på spil og netop derfor gør vi os umage.

Skal du have lavet fugearbejde, repareret skorstenen eller have kigget dit murværk efter i sømmene, så kan Knud Weiland hjælpe dig med både grundig gennemgang og renovering. En af vores dygtige murer i Ribe, kommer gerne forbi og giver et fagligt besyv med på opgaven.  Så er du sikker på, at tingene bliver lavet lige efter bogen. Kontakt Knud Weiland ApS på 74 73 45 49

Visionen

Knud Weiland ApS sætter tilfredse kunder øverst på dagsordenen.
Vores vigtigste opgave er at opfylde dine byggedrømme. Det gør vi bl.a. ved at fokusere på tre ting i de projekter, vi beskæftiger os med:

– Du er i centrum

– Vi leverer godt håndværk af høj kvalitet

– Vi er troværdige

Vi sigter efter fuld tilfredshed – og vi rammer plet

Vi sætter en ære i at opbygge et tillidsfuldt og tæt samarbejde med dig; det er afgørende for et tilfredsstillende resultat. Vi udfører altid arbejdet på det aftalte tidspunkt, og vi overholder tidsfrister. Vores håndværkere møder friske og veloplagte, og de efterlader en pæn og ryddelig byggeplads, når dagen er omme.

FÅ ET TILBUD

på dit projekt – ganske uforpligtende