Murer i Ribeområdet

Murer, Knud Weiland ApS, servicerer kunder i både Ribe, Aabenraa, Tønder og Haderslev.

Uanset hvilken form for murer-eller byggeopgave du har på tegnebrættet, så er Knud Weiland ApS den murer, der kan gøre dine drømme til virkelighed.

Skal badeværelset udvides, trænger entreen til nye klinker eller føles huset så småt, at der må bygges til?

Så mangler du da en murer. Bare rolig det fikser vi. Og ovenikøbet i dit lokalområde, Ribe.

Alt i murerarbejde

Murer, Knud Weiland ApS, klarer alle former for mureropgaver lige fra udskiftning af en enkelt mursten, til et helt nybyggeri.

De typiske opgaver vi udfører, er tagarbejde, flisearbejde, støbning, nybyg, ombyg, tilbyg, spartling af gulve, reparation af murværk og udvidelse af badeværelser.

Har vi brug for håndværksmæssige kompetencer vi ikke selv kan levere, har vi gennem årene opbygget et godt netværk af samarbejdspartnere, så vi kan sætte det helt rigtige hold til at løse din opgave.

Vi vil gerne samarbejde med dig

Det gode samarbejde er altid i højsædet hos murer, Knud Weiland ApS. Det gælder selvfølgelig internt, men i høj grad også, i den dialog vi har med vores kunder. Det er vigtigt for os, at der er et godt samarbejde med en åben og ærlig dialog omkring opgaven og de forventninger der stilles. Vi synes det er nemmest, når vi bare taler om tingene.

Erfaring kan ikke købes for penge

Knud Weiland ApS er et murerfirma af den gode, gamle skole. Med over 40 års erfaring i byggebranchen, er der erfaringer nok at tage af, men det betyder på ingen måde, at der ikke er plads til at følge med tiden og hele tiden udvikle murerne. Tvært imod. Murer, Knud Weiland ApS, sætter en ære i at udvikle på medarbejderne, så de hele tiden er up-to-date og bliver dygtigere til murerfaget.

Derfor finder du også Sønderjyllands dygtigste murere hos Knud Weiland ApS. Vi har nemlig et knivskarpt håndværkerteam der altid tæller 8-12 murere. Flere af vores dygtige medarbejdere har været hos os i over 25 år, og med deres erfaring og brede, faglig viden, er din opgave altid i trygge hænder hos os.

Vi uddanner de murere vi selv vil have, og har altid 1-2 lærlinge undervejs. Når vores lærlinge er oplærte, vil vi slet ikke af med dem igen, vi ved nemlig, at deres uddannelse er fuldstændig efter bogen – og mere til.

Blanding af garvede murere med mange års erfaring og de nye, der skal oplære, skaber en helt særlig synergi i teamet.

Bevaringsværdige bygninger i Ribe

Der skal en dygtig murer til, når de bevaringsværdige bygninger i Ribe skal renoveres. Hos Knud Weiland ApS har vi en forkærlighed for ældre, historiske bygninger, derfor sætter vi en ære i at være med til at renovere bevaringsværdige bygninger, så de kommende generationer også kan få glæde af dem.

Når vores murere går i gang med at renovere en bevaringsværdig bygning, foregår det altid med store respekt for historien, de oprindelige materialer og metoder. Som murer, er det en stor ære at få lov at arbejde i historiens vingesus.

Renovering af bevaringsværdige bygninger kan være mange ting. Nogen skal have f.eks. skiftet fuger eller udbedret skader som er kommet med tiden, mens andre, typisk kirker og menighedshuse, trænger til at blive kalket med jævne mellemrum

Murer, Knud Weiland ApS, har ekspertisen til at klare begge dele. Vores murere er altid tro mod historien og har tålmodigheden der skal til, for at giver opgaven den tid der kræves, for at resultatet bliver helt perfekt.

Også her, er vi specialister med 40 års erfaring, og det ses tydeligt på kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt din murer, Knud Weiland ApS, på 74 73 45 49

FÅ ET TILBUD

på dit projekt – ganske uforpligtende