Murer i Sønderjylland – Ribe

Murer Knud Weiland ApS dækker hele Sønderjylland, og Ribe er ingen undtagelse.  

Murerfirmaet ligger i Tønder, men vi udfører alle former for murerarbejde i bl.a. Ribe, Haderslev og Aabenraa.  

Med over 40 år på ’bygge-bagen’ laver vi alt lige fra fugearbejde til restaurering af ældre, bevaringsværdige bygninger.  

Vores gode ry som murer i Ribe og resten af Sønderjylland, har fulgt med hele vejen, og det er ikke tilfældigt. Vi lægger os nemlig gerne lidt ekstra i selen, for at give kunderne det bedst mulige resultat.  

René Weiland er i dag ene ejer af virksomheden, og er ham du får fat i, når du ringer til os.

Vi står stærkt – sammen 

Hos murerfirmaet Knud Weiland ApS i Sønderjylland, har vi et stærkt team af professionelle håndværkere, der står klar til at hjælpe dig med din næste mureropgave. Vi tror nemlig på, at vi står stærkest, sammen. Vores kompetente murere er specialiseret indenfor hver deres felt. De kan stadig sagtens løse alle typer mureropgaver, men de har særlige kompetencer inden for f.eks. flisearbejde eller restaurering. Det er en fordel, især hvis din opgave er ud over det sædvanlige.  

Har du brug for en murer i Sønderjylland? 

Så er Knud Weiland ApS et oplagt valg til din opgave. Vi kan nemlig løse alle typer mureropgaver, f.eks. støbearbejde, fugearbejde. Flise-og klinkearbejde, kalkning af kirker og menighedshuse, restaurering af ældre bygningsværker, spartlearbejde, epoxymaling osv.  

Hos os, arbejder vi ikke med små og store opgaver, alle opgaver har nemlig akkurat lige stor betydning. Der er heller ingen forskel på den behandling du får som kunde, uanset hvilken mureropgave vi skal løse for dig.  

Hvad koster en murer i Sønderjylland? 

Det er virkelig et godt spørgsmål. Hos murerfirmaet Knud Weiland ApS, laver vi altid en godt tilbud på din opgave. Det vil sige, at vi kommer ud og laver en grundig besigtigelse af din mureropgave. Det er vigtigt vi ser hvordan evt. skader ser ud, så vi kan vurdere opgavens omfang. Det er ikke altid synligt for det utrænede øje, hvor omfangsrig opgaven er. Vi tager os god tid, og vi sikrer os, at opgaven kan løses med alle byggetekniske regler og love overholdt. Det koster ikke noget at få et tilbud på din opgave.  

Når vi har kigget på opgaven, går vi hjem og spidser blyanten. Du vil i løbet af kort tid modtage et skifteligt tilbud på den opgave vi har talt om. Er der noget i tilbuddet du er i tvivl om, må du endelig kontakte os, vi uddyber gerne ved behov.  

Hvis du vælger at takke ja til tilbuddet fra Knud Weiland ApS, går vi i gang med opgaven, så snart det er muligt. Er opgaven af en karakter, der har stor indflydelse på hverdagen, det kan f.eks. være etablering af nyt badeværelse og lignende, sørger vi for at planlægge opgaven, så du mærker det mindst muligt. Er der andre håndværkere indover, koordinerer vi selv forløbet, så du ikke behøver at bruge krudtet på det. Du har sikkert nok at se til.  

Knud Weiland ApS – Murerfirmaet du kan stole på  

Der er findes mange historier om håndværkere der ikke er til at stole på, enten kommer de ikke, eller også kommer de for sent. Sådan er det ikke med os. Vi sætter nemlig en ære i troværdighed, og det vil du tydeligt kunne mærke, så snart samarbejdet går i gang. De aftaler vi laver, holder vi. Det er meget simpelt. Skulle der, mod forventning, opstå udfordringer undervejs, som kan forsinke murerarbejdet, så tager vi en snak om det. Vi spiller med åbne kort, fordi vi bedst kan lide det på den måde.  

Hvis du stadig er i tvivl om du skal vælge Murerfirmaet Knud Weiland ApS til din næste mureropgave i Sønderjylland, så giv os et kald på 74 73 45 49 og lad det komme an på en prøve.  

Visionen

Knud Weiland ApS sætter tilfredse kunder øverst på dagsordenen.
Vores vigtigste opgave er at opfylde dine byggedrømme. Det gør vi bl.a. ved at fokusere på tre ting i de projekter, vi beskæftiger os med:

– Du er i centrum

– Vi leverer godt håndværk af høj kvalitet

– Vi er troværdige

Vi sigter efter fuld tilfredshed – og vi rammer plet

Vi sætter en ære i at opbygge et tillidsfuldt og tæt samarbejde med dig; det er afgørende for et tilfredsstillende resultat. Vi udfører altid arbejdet på det aftalte tidspunkt, og vi overholder tidsfrister. Vores håndværkere møder friske og veloplagte, og de efterlader en pæn og ryddelig byggeplads, når dagen er omme.

FÅ ET TILBUD

på dit projekt – ganske uforpligtende