Murer i sønderjylland – Haderslev

Firmaet Knud Weiland ApS

Din murer, Knud Weiland ApS, har base i Tønder, men du kan sagtens støde på bilerne over hele landet. Vi kører nemlig både i Haderslev, Ribe, Aabenraa og Tønder – Og alt derimellem. 

Selvom hovedparten af vores mureropgaver udføres i det sønderjyske, så anser vi hele landet som vores arbejdsplads.  

Murer Knud Weiland ApS har over 40 års erfaring i byggebranchen, og det kan mærkes på kvaliteten af vores arbejde. Vi har et godt ry og det har fulgt os i mange, mange år. Det værner vi om.  

Vores værdier handler om troværdighed, godt arbejde og kunden i centrum.  

For os, er det vigtigt at du, som kunde, er tryg i hele processen, derfor sørger vi for, at du kan følge med hele vejen og ved, hvad der foregår hvornår.   

I murerfirmaet Knud Weiland ApS i Sønderjylland, står der altid 8-12 topprofessionelle og veluddannede håndværkere på spring til at udføre din mureropgave. Alle som en, er de nøje udvalgt med fokus på deres forskellige kompetencer. Vi tør godt stille høje krav til vores medarbejdere. Det er vigtigt for os at de besidder både faglig stolthed, god arbejdsmoral og punktlighed. Og så skal de være villige til at udvikle sig, både personligt og fagligt, for hos Knud Weiland ApS i Sønderjylland følger vi med tiden. –Det skal vores medarbejdere naturligvis også gøre.   

Flisearbejde 

Nye fliser i entreen, badeværelset eller i køkkenet, kan være med til at give dit hjem et nyt og friskt pust. Det er en god idé, at tage en murer med på råd, før du vælger hvilke fliser der skal sætte nyt præg på din bolig. Hos Knud Weiland ApS i Sønderjylland er din murer fliseekspert. Vi har bred erfaring med alle former for murerarbejde. Når du vælger at tage en murer med på råd allerede før du vælger dine fliser, kan det spare dig for irriterende ærgrelser, hvis du får valgt den forkerte flise. Måske tænker du ikke det er så vigtigt, hvilken flise du vælger, men det kan være rigtig træls at have for glatte fliser i badeværelset, som måske heller ikke er så pæne, når kalken sætter ind. Ligeledes er det vigtigt at slidstyrken på dine fliser svarer til den belastning der er på rummet. De fleste entréer har brug for høj slidstyrke, da beskidte sko mv, ellers vil sætte sine tydelige spor. Dine fliser bliver lagt bedst af en professionel. Det er afgørende, at både underlag og fuger er lavet, så ikke fliserne løsner sig eller der kan komme vand ind. Har du brug for en murer til flisearbejde, så er ring til den foretrukne murer i Sønderjylland, Knud Weiland ApS på 74 73 45 49 

Mange af vores medarbejdere er specialiserede indenfor et særligt felt, men de er også så erfarne, at de kan begå sig på de fleste områder indenfor byggefaget. Alle vores medarbejdere er naturligvis fagligt opdaterede inden for deres arbejdsområde.

Vi har adresse i Jejsing ved Tønder, men geografi er ingen hindring, – hele Danmark er vores arbejdsplads.

Reparation af murværk 

Murværket danner den ydre ramme om dit hus. Det er dit murværk der tager fra, når vejret er barskt, koldt eller solrigt. Derfor skal det kunne holde til lidt af hvert. Med løbende, professionel vedligeholdelse, bliver dit murværk rustet til, at klare alle de strabadser det danske klima byder på.  

Eksempler på skader kan f.eks. være revner i soklen, fuger der er møre eller har du måske haft ubudne gæster i dit murværk i form af murerbier. Disse ting bør udbedres, så dit murværk igen kan holdes sundt.  

Knud Weiland ApS er din lokale murer i Sønderjylland og vi er eksperter i at vedligeholde alle former for murværk og facader. Vi har allerede vedligeholdt murværk i både Haderslev, Ribe, Aabenraa og Tønder. Vi kører i hele Sønderjylland, og vi kommer gerne forbi dig, for at lave en grundig gennemgang af dit murværk og giver et godt tilbud på udbedring af eventuelle skader. 

Kontakt din murer i Sønderjylland på 74 73 45 49 – og lad os se på opgaven.   

Visionen

Knud Weiland ApS sætter tilfredse kunder øverst på dagsordenen.
Vores vigtigste opgave er at opfylde dine byggedrømme. Det gør vi bl.a. ved at fokusere på tre ting i de projekter, vi beskæftiger os med:

– Du er i centrum

– Vi leverer godt håndværk af høj kvalitet

– Vi er troværdige

Vi sigter efter fuld tilfredshed – og vi rammer plet

Vi sætter en ære i at opbygge et tillidsfuldt og tæt samarbejde med dig; det er afgørende for et tilfredsstillende resultat. Vi udfører altid arbejdet på det aftalte tidspunkt, og vi overholder tidsfrister. Vores håndværkere møder friske og veloplagte, og de efterlader en pæn og ryddelig byggeplads, når dagen er omme.

FÅ ET TILBUD

på dit projekt – ganske uforpligtende