Renovering af bevaringsværdige bygninger Ribe

Renovering af bevaringsværdige bygninger er en æressag.  

Hos Knud Weiland ApS laver vi alle former for murerarbejde, I hele Sønderjylland. Men der er en særlig type opgaver, som vi går til med endnu større ære og respekt, end vi ellers ville gøre.  

Det handler om det store arbejde med renovering af bevaringsværdige bygninger. Mange års erfaring har gjort os til eksperter på lige netop dette område.  

Vi er meget bevidste om, at vi arbejder med historiske, fredede bygningsværker, og det er en ære at få lov til at tage del i bevaringen af dem.  

Traditionen tro 

Vores professionelle håndværkerstab ved præcis hvad de laver, også når de arbejder i historiens vingesus. Når Knud Weiland ApS påbegynder arbejdet med renoveringen af bevaringsværdige bygninger, tager vi altid udgangspunkt i de metoder og materialer, der har været anvendt tidligere. De originale materialer bliver genbrugt i det omfang det er muligt, og vi finder resterende materialer der blender ind, så det hele fremstår naturligt og i en smuk helhed. Vi gør alt hvad der er byggeteknisk muligt, for at bevare både udtryk og stemning i bygningerne. Vi er meget begejstrede for denne type opgaver, og heldigvis er der mange ældre og bevaringsværdige bygninger i Sønderjylland og resten af Danmark.  

Vi kan (også) meget andet 

Selvom vores hjerte banker for arbejdet med renovering og vedligeholdelse af historiske ejendomme og bevaringsværdige bygninger, så laver vi stadig masser af helt almindeligt murerarbejde, og det er vi faktisk også ret vilde med.  

Murerfirmaet Knud Weiland ApS har 8-12 dygtige håndværkere ansat, og nogen brænder mere for flise-og klinkearbejde, end de gør for renovering af bevaringsværdige bygninger. Det er ingen tilfældighed. Hele teamet er sammensat så vi har ekspertise og passion fordelt mellem alle de forskellige mureropgaver vi også udfører, f.eks. fugearbejde, spartlearbejde, reparation af murværk, fugning af skorstene, tagarbejde og epoxymaling.  

 

Historiske rammer  

Når vi arbejder med renovering og ombygning af bevaringsværdige bygninger, holder vi tungen lidt ekstra lige i munden. Vi ved, hvad vi har med at gøre, og vi har stor respekt for historien, bygningerne, og de håndværkere der i sin tid var med til at opføre dem. Når man tænker på alle de hjælpemidler vi i dag er i besiddelse af, er det intet mindre end fantastisk, at så storslåede bygningsværker kunne opføres, for så mange år siden.  

Vi ser det som en hyldest til murerfaget – og håndværkerfag i det hele taget – at kunne være med til at bevare de smukke, ældre bygninger der i nogen tilfælde har flere 100 år på bagen.  

Kirker og menighedshuse 

En anden form for bemærkelsesværdig, historiske bygninger vi arbejder med renoveringen og vedligeholdelse af, er kirker og menighedshuse. I mange tilfælde skal kirker kalkes jævnligt for at murværket beskyttes bedst. Det er en ældgammel metode og de fleste huse der er bygget før 1960, skal kalkes. Når vi arbejder med kalk, er det ikke kun fordi det ser smukt ud. Det gør det da, bevares, men det har også en effekt på murværket, der gør, at fugt trækkes ud. På den måde undgår man frostsprængninger og grimme afskalninger. Og så er det jo bare en ekstra bonus, når vi kan se kalkkrystallerne reflektere sollyset, så det næsten ser helt levende ud.  

Hele landet er vores arbejdsplads 

Murerfirmaet Knud Weiland ApS har base i Tønder, men geografi er ingen hindring for vores arbejde. Vores biler kører for det meste over hele Sønderjylland, men vi anser hele Danmark som vores arbejdsplads. Har du brug for en murer til renovering af bevaringsværdige bygninger, så kan du sagtens kontakte Knud Weiland ApS, uanset hvor i landet opgaven skal udføres.  

Du kan fange os på 74 73 45 49.  

 

Visionen

Knud Weiland ApS sætter tilfredse kunder øverst på dagsordenen.
Vores vigtigste opgave er at opfylde dine byggedrømme. Det gør vi bl.a. ved at fokusere på tre ting i de projekter, vi beskæftiger os med:

– Du er i centrum

– Vi leverer godt håndværk af høj kvalitet

– Vi er troværdige

Vi sigter efter fuld tilfredshed – og vi rammer plet

Vi sætter en ære i at opbygge et tillidsfuldt og tæt samarbejde med dig; det er afgørende for et tilfredsstillende resultat. Vi udfører altid arbejdet på det aftalte tidspunkt, og vi overholder tidsfrister. Vores håndværkere møder friske og veloplagte, og de efterlader en pæn og ryddelig byggeplads, når dagen er omme.

FÅ ET TILBUD

på dit projekt – ganske uforpligtende